Pogosto zastavljena vprašanja

Kliknite na vprašanje spodaj, ki vas zanima.

Plačilo je možno po preračunu oz. z UPN nalogom – položnico, s PayPal-om, s kreditnimi karticami (MasterCard, Visa, American Express).

Rok dobave je 2 do 4 delovnih dni od prejema plačila (sobota in nedelja nista delovni dan). Izdelek je odposlan, ko prejmemo vaše plačilo, v kolikor boste poravnali po predračunu oz. UPN nalogom, upoštevajte, da je včasih potreben tudi 1 deloven dan, da je znesek prejetega plačila razviden na našem TRR-ju. Plačila s kreditno kartico, debetno kartico ali plačilo s PayPal-om prejmemo takoj, torej je tudi naročilo procesirano še isti delovni dan, v kolikor ste naročilo oddali do 10 ure dopoldne.

Stroški pošiljanja so odvisni od teže in vrednosti naročila. Naš sistem vam strošek pošiljanja sproti izračuna in jih navede zraven artiklov v nakupovalni košarici, kakšen je torej stroške poštnine boste izvedeli tako, da produkt dodate v košarico in nato kliknete “ogled košarice” ali “na blagajno”. Več o tem v pogojih poslovanja. V kolikor naročite v vrednosti nad 100€ ali uporabite kupon, je poštnina brezplačna.

Ne, ta opicja ni mogoča. Plačila, ki jih ponujamo so plačilo z UPN nalogom – položnico oz. bančnim nakazilom – predračunom, plačilo s PayPal-om, kreditnimi karticami.

Ne, oseben dvig ni možen. Smo spletna trgovina, zato vse artikle pošiljamo po pošti.

Vsi podatki s katerimi razpolagamo, so objavljeni pri izdelku. Prosimo, da si pozorno preberete opis in lastnosti izdelka, ki sta navedena pod opisom.

To lahko preverite sami in sicer tako, da si shranite URL od izdelka, ter preverite čez nekaj časa, ali je izdelek ponovno na zalogi. Datum, kdaj bo ponovno na zalogi, vam vnaprej ne znamo povedati.

Seveda, ko prejmemo vaše plačilo in pošiljko predamo dostavni službi, vam na vaš E-mail pošljemo obvestilo in priložimo račun. Račun se istočasno shrani tudi v vašem uporabniškem računu na nadom.si, tako si ga lahko tudi kasneje kadarkoli prenesete ali po potrebi natisnete.

Pri transportu se lahko zgodi, da eni paketi prispejo prej, drugi kasneje, kljub temu, da ste jih vi naročili skupaj. V tem primeru počakajte, da do vas prispejo vsi paketi.

Nakup je zavarovan po najvišjih varnostnih standardih, prav tako nadom.si uporablja SSL zaščito (kriptografski protokol, ki omogoča varno komunikacijo na medmrežju) zato so vaši podatki pri posredovanju še dodatno zaščiteni.

V primeru, da imate vprašanje, ki ni navedeno v FAQ sekciji levo, uporabite obrazec spodaj in nam pišite.

    Naše poslanstvo je najti najbolj privlačne, zabavne in kreativne izdelke za vas, vašo družino in prijatelje. Izdelki, ki jih prodajamo, so za vaš dom in za prosti čas. Ko se boste zabavali s svojo družino in prijatelji, boste postali motivirani in usposobljeni tudi na drugih področjih vašega življenja. Zabavajte se in uživajte ob naših izdelkih!