Kozmetične omare, kozmetična ogledala

Showing all 3 results

KOZMETIČNE OMARE, OGLEDALA

Stenska omara za nakit z veliko prostora cenaPREDNOSTI KOZMETIČNIH OMAR in kozmetičnih OGLEDAL

Ženske, ljubiteljice kozmetike in lepote so navadno tiste, ki imajo med svojimi stvarmi tudi veliko kozmetičnih pripomočkov. Morda imajo tudi veliko kosov nakita, ki si ga želijo lepo organizirati in tako prihraniti na prostoru in času v jutranjih urah, ko iščejo svoj priljubljeni kos nakita. Kozmetične omare iz naše ponudbe so oblikovane posebej za odlično in učinkovito organizacijo vseh kosov nakita, poleg tega pa ima večina miz na sprednji strani tudi ogledalo, ki omogoča lažje jutranje lepotičenje in omari doda funkcionalnost.

Kozmetične omare in ogledala so na voljo v elegantni beli barvi, slednja pa vsakemu prostoru doda pridih klasičnosti in ženske elegance. Omare so primerne tudi za shranjevanje dragocenosti, saj poleg omare dobite tudi ključ, s katerim lahko vanjo zaklenete svoje najdragocenejše kose. Zaradi prostornosti kozmetičnih omar, boste vanje lahko pospravili vse kose svojega nakita, funkcionalna razporeditev prostora v omari pa omogoča, da slednje najdete takoj. V omari je poseben prostor za vsak posamezen kos, zato je kozmetična omara odličen pripomoček za vse urejene in sodobne ženske. Kozmetične omare, ki jih ponujamo se lahko pritrdijo na steno, znotraj kolekcije pa so na voljo tudi samostoječe omare. Kakovosten material iz katerega so izdelane slednjim omogoča dolgo življenjsko dobo. Prednost kozmetičnih omar so tudi ogledala na sprednji strani posamezne omare. Kozmetične omare bodo vaši spalnici ali sobi dodale estetskost, eleganco in pridih modernosti.

KOZMETIČNE omare, ogledala za sodobno žensko

Kozmetična stenska omaraKozmetične omare in ogledalo so vrhunski pripomoček za vsako sodobno žensko. Uporabljajo se lahko tako v domačem okolju kot tudi v kozmetičnih salonih.  Kozmetične omare so izdelane iz kakovostnega lesa, premazane pa so z belo barvo in leskom, ki jim doda pridih elegance in modernosti. Lep dizajn kozmetičnih omar pripomore k temu, da omara služi tudi kot čudovit dodatek k vaši sobi. Kozmetične omare so lahke konstrukcije, zato jih z lahkoto pritrdite tudi na zid. Vsaka posamezna kozmetična omara ima organizirane različne predele za različne vrste nakita. To pomeni, da bodo imeli vaši prstani v omari poseben prostor in prav tako uhani, zapestnice in ogrlice.

Kozmetične omare in ogledala, ki vam jih v naši spletni trgovini ponujamo so na voljo v različnih slogih in dizajnih. Na ta način lahko vsaka sodobna ženska najde tisto, ki ji glede na njen slog in slog njene spalnice najbolj odgovarja. Posamezni dodatki omar so torej tisti, ki vsako izmed njih naredijo edinstveno, posebno in elegantno na svoj način.

CENA kozmetične omare, ogledala

Kozmetične omare so nujen pripomoček za vsako sodobno žensko, ljubiteljico nakita. Glede na to, da so omare izdelane iz prvovrstnega in visoko kakovostnega lesa, jih na spletni strani nadom.si ponujamo po najnižjih cenah na trgu. Vsaka izmed vas lahko znotraj kolekcije kozmetičnih omar in ogledal najde tisto, ki bo najbolj odgovarjala njenemu okusu in slogu. V naši spletni trgovini dobite najboljšo kakovost po najnižjih cenah, v kolikor pa se odločite za spletni nakup, lahko z uveljavitvijo kupona prejmete tudi brezplačno poštnino. Spletna trgovina nadom.si vam omogoča varen, zanesljiv in hiter spletni nakup ter hitro dostavo naravnost pred vrata vašega doma. Če s kozmetično mizo po prejemu ne boste zadovoljni, slednjo lahko vrnete v roku 14 dni. Spletni nakup v naslednjih nekaj urah vam prinese brezplačno poštnino.