Masažni stoli in fotelji

Showing all 2 results

MASAŽNI STOLI IN FOTELJI

PREDNOSTI MASAŽNIH STOLOV in foteljev

Udoben usnjen fotelj počivalnikSe želite doma po napornem dnevu sprostiti in uživati v domačem okolju? Masažni stoli in fotelji v spletni trgovini nadom.si so zasnovani za vse tiste, ki si po napornem dnevu želijo vzeti čas zase, se sprostiti in uživati. Električni masažni stoli so izdelani iz kakovostnega materiala, ponujajo pa več programov masaž in možnosti sprostitve. Če vam v danem trenutku masaža ne paše, se lahko na masažnem stolu le sprostite ob sedenju in branju vaše najljubše knjige.  Imitacija umetnega usnja, iz katerega so izdelani masažni stoli omogoča, da imajo slednji dolgo življenjsko dobo, stoli pa ne pokajo. Električni masažni stoli ponujajo vrsto nastavitev in možnosti uporabe.

Poleg masažnih stolov v kategoriji najdete tudi čudovite fotelje, ki bodo služili kot odličen funkcionalni in estetski dodatek k vsakemu prostoru. Tudi fotelji so izdelani iz visokokakovostnega materiala, odpornega na praske in udobnega za sedenje. Fotelji nudijo maksimalno udobje med sedenjem, prednost foteljev pa je tudi v tem, da so na voljo v različnih čudovitih modernih barvah. Fotelji v ponudbi so na voljo tudi v lepi zlati, srebrni in črni barvi, zato so primerni za vsakega, ki si želi v svoj prostor dodati pridih elegance in drugačnosti. V kategoriji lahko stranke izberejo tudi počivalnik oziroma bralnik, ki nudi udoben počitek med branje v popoldanskih urah v vaši dnevni sobi.

masažni stoli in fotelji – za vse, ki potrebujete čas zase

Kakovosten Chesterfield fotelj iz umetnega usnja cenaMasažni stoli v kategoriji vse za dom so odličen pripomoček za vsakogar, ki tekom dneva opravlja naporno delo in si v večernih uricah želi vzeti čas zase in počitek. Na voljo imajo več programov za sproščanje, izdelani pa so iz prvovrstnega materiala, ki masažnim stolom daje dolgo življenjsko dobo. Poleg tega so masažni stoli izredno udobni za sedenje in počivanje, zato bodo postali vaš najboljši prijatelj med sproščanjem.

Poleg masažnih stolov ponujamo tudi ekstravagantne fotelje v čudovitih barvah, kot so zlata, srebrna, rjava, bela in črna. Naši fotelji bodo vašemu prostoru dodali pridih elegance in drugačnosti, saj s svojimi izjemnimi barvami naravnost izstopajo. Poleg fotelja dobite v kompletu tudi tabore, ki lahko služi kot prostor za odlaganje raznih stvari ali pa se nanj lahko usedete in uživate v svojih dejavnostih.

CENA masažnih stolov in foteljev

Kakovosten Chesterfield fotelj iz umetnega usnja s taborejemV kategoriji vse za dom – masažni stoli in fotelji najdete kakovostne masažne stole z več programi masaže, ki so izdelani iz kakovostnega umetnega usnja, odpornega na praske in razpoke. Na voljo so tudi kakovostni fotelji v različnih modernih barvah, ki bodo dodali estetskost in moderen pridih vašemu prostoru. Masažni stoli in fotelji so na voljo po nizkih cenah, z uporabo kupona pa dobite tudi brezplačno poštnino. V kolikor z masažnim stolom ali foteljem ne boste zadovoljni, slednjega lahko vrnete v roku 14 dni.