Oprema za pisarno

oprema za PISARNE

Imejte pisarno v stilu

Tabla za pisanje na stojalu poceniČe je vaše delo omejeno na pisarno in sedenje znotraj pisarne (lahko doma ali v delovnem okolju), je dobra pisarniška oprema ključna za učinkovito in produktivno delo. Produkti za pisarne, ki jih ponuja spletna trgovina nadom.si so zasnovani tako, da bo vaše delo lažje, produktivnejše in udobno. V kategoriji oprema za pisarne najdete ergonomsko zasnovane pisarniške stole in kakovostne lesene pisalne mize, ki so primerne tako za šolarje, kot tudi za študente in zaposlene. Poleg stolov in pisalnih miz ponujamo tudi razne projektorje, projekcijska platna in magnetne table, ki pomagajo pri boljši in lažji organizaciji vašega dela. Na voljo so tudi kakovostne table za pisanje, s pomočjo katerih boste lažje zapisali svoje misli in ideje in dosegli želen uspeh na delovnem mestu.

Prostorna kotna računalniška miza  cenaPisarniški stoli znotraj kategorije so izredno tehnično dovršeni, sestavijo pa se le v nekaj preprostih korakih. V spletni trgovini so na voljo dve vrsti stolov, primerni za različne okuse in z različnimi dizajni. Ponujamo klasične stole, izdelane iz umetnega usnja, ki vaši pisarni dodajo pridih klasičnosti in elegance. Na drugi strani ponujamo tudi stole modernega dizajna, izdelane iz udobne pene, ki so na voljo v različnih živih barvah. V kategoriji oprema za pisarne najdete tudi kakovostne pisalne mize. Prednost naših pisalnih miz je v tem, da lahko vsak najde takšno, ki bo najbolj odgovarjala njegovemu okusu. Imamo klasične pisalne mize in tiste, ki so zasnovane na poseben način in imajo posebne specifike. Večina pisalnih miz vsebuje tudi predale in dodaten prostor za odlaganje delovnih pripomočkov, tako pa bo vaša miza vedno pospravljena in dobro organizirana. Na voljo so tudi kotne mize modernega dizajna, ki ponujajo dodaten prostor za delovne pripomočke.

oprema za pisarno – za vsak okus nekaj

Elektricno-projekcijsko-platno-203-x-114-cm-cenaPoleg kakovostnih pisarniških stolov in pisalnih miz najdete znotraj kategorije tudi ostale pripomočke, ki vam bodo olajšali delo in omogočili izvajanje produktivnega procesa dela. Mednje sodijo magnetne table, table za pisanje in projekcijski zasloni. Projekcijski zasloni so namenjeni raznim predstavitvam, analizam in ostalim delovnim procesom, magnetne table pa vam bodo omogočile lažji brainstorming in zapisovanje vaših idej.

Nekatere izmed pisalnih miz v kompletu pridejo tudi z udobnimi stoli, s katerimi bo vaše večurno sedenje lažje, hrbtenica pa ne bo trpela. Pisalne mize v kategoriji so izdelane iz kakovostnega lesa različnih vrst, premazane pa so s premazi, ki omogočajo, da se praske na mizah ne poznajo. Poleg tega so mize zasnovane za učinkovito delo, nudijo pa ogromno prostora za vse delovne pripomočke. Nekatere izmed pisalnih miz imajo tudi vrtljivo glavo kar pomeni, da so primerne za delo arhitektov, gradbenih načrtovalcev in drugih tehničnih poklicev.

CENA opreme za pisarno

Ergonomski-gaming-stol---nastavljiv-cenaV kategoriji oprema za pisarne najdete vse produkte, ki bodo v popolnosti opremili vašo pisarno. Kakovostne pisalne mize in ergonomsko zasnovani pisarniški stoli so nujni za lepo in urejeno pisarno, poleg slednjih pa v kategoriji najdete tudi druge pripomočke za produktivno delo. Cene izdelkov so glede na njihovo kakovost med najnižjimi na trgu, strankam pa, v kolikor produkt naročijo v naslednji uri plačamo tudi poštnino. Če z nakupom niste zadovoljni, produkt lahko vrnete najkasneje v roku 14 dni.