Fitnes klop

Št. prikazanih rezultatov: 1

Fitnes klopca s setom utežmi 40kgFitnes klop

Fitnes klop je univerzalna fitnes naprava, ki je nepogrešljiva v vsakem fitnesu, telovadnici ali za nekoga, ki želi trenirati doma. Fitnes klop omogoča raznovrstne treninge in je idealen pripomoček za trening prsnih mišic, mišic rok, trebušnih mišic ali mišic ram in hrbta. Fitnes klopi v naši ponudbi so različne. Nekatere omogočajo večstopenjske nagibe, druge so prilagojene treningu določenih mišic, tretje pa imajo poleg še nosilne stebre za fitnes palice ali druge elemente, ki vam olajšajo trening. Fitnes klopi so idealne za trening doma, saj ne zasedejo veliko prostora, nekatere se enostavno zložijo in se lahko pospravijo pod posteljo, hkrati pa vam omogočajo različne vadbe. Za še večjo funkcionalnost fitnes klopce vam priporočamo treninge na njej z utežmi za roke ali trening s palicami z utežmi.

Bench klop

Zložljiva multifunkcijska fitnes bench klop za raznovrsten treningBench klop je posebej prilagojena fitnes klop za trening prsnih mišic. Praviloma je stabilna fitnes klop, ki ima na levi in desni strani nosilca fitnes palice, ki se ju lahko nastaviti po višini. Nekatere bench klopi omogočajo različne naklone, s tem lahko trenirate zgornje ali spodnje prsne mišice bolj fokusirano, kar vam zagotavlja različne treninge in hitrejšo rast prsnih mišic. Ker na bench klopi praviloma ležite, so udobno oblazinjena in stabilne, obdaja jih kakovostno umetno usnje, ki ga enostavno čistite. Nekatere bench klopi imajo v kompletu že palice za uteži ali uteži za roke, kar vam omogoča takojšen trening prsnih mišic. Treninge lahko upravljate doma, s tem si prihranite čas in si zagotovite hiter napredek pri oblikovanju vašega telesa. Ponujamo tudi multifunkcijske bench naprave, katere vam omogočajo zahtevnejše treninge prsnih mišic.

Naprava za trebušne mišice

Klop za trebušne mišiceNaprava za trebušne mišice je prilagojena fitnes klop za trening trebušnih mišic. S fokusiranim trening trebušnih mišic in izvajanjem trebušnjakov, boste dosegli zavidljive trebušne mišice ter lepo oblikovan trebuh. Poleg fokusiranega treninga trebušnih mišic je za izrazito vidne trebušne mišice pomembna tudi prehrana in odstotek telesne maščobe ter trening celega telesa. Za najboljše rezultate vam priporočamo da poleg dnevnega delanja trebušnjakov, trenirate tudi ostale mišice ter izvajate intenziven kardio. Klop za trebušnjake ne zasede veliko prostora ter se jo lahko uporabi poleg izvajanju vaj za raven trebuh, tudi za trening prsnih mišic, trening rok ali ram. Nekatere vadbene klopi se da enostavno zložiti ter jih pospraviti pod posteljo ali v omaro, tako ne zasedejo skoraj nič prostora. Klop za trebušnjake je stabilna ter je prekrita z udobno peno ter s trpežnim umetnim usnjem, ki se ga enostavno čisti.

Fitnes klop cena

progym-multifunkcijska-naprava-bench-klopCene fitnes klopi se razlikujejo glede na funkcionalnost, širino vaj, ki jih fitnes klop omogoča ter konstrukcijo fitnes klopi. Nudimo poceni fitnes klopi, bench klopi in naprave za trebušne mišice, ki jih dostavimo na vaš naslov. Fitnes klopi so praviloma težje in večje, zato niso enostavne za prevažanje. Dostava na vaš dom, vam olajša nepotrebno nošenje in prevažanje škatel ter prepreči možnost poškodba vas ali vaših osebnih avtomobilov. Fitnes klopi so nove ter so kakovostne izdelave. Primerne so tako za fitnes studie, za telovadnice ter za trening od doma.