Svetila

Showing all 8 results

SVETILA

PREDNOSTI SVETIL SPLETNE TRGOVINE

Kristalni stropni lestenec elegantnega dizajna za vsak dom cenaSpletna trgovina nadom.si znotraj kategorije svetila ponuja različne vrste svetil. Tu najdete kakovostne lestence, led svetila, led luči in ostala svetila, ki bodo s svojim estetskim videzom in dovršenim dizajnom polepšala vaš prostor in odlično služila vrsto let. Za vse ljubitelje elegance in prefinjenosti imamo na voljo stropne kristalne lestence, ki bodo poleg svoje funkcionalnosti služili tudi kot čudovit estetski dodatek v vaši dnevni sobi. Kristalni stropni lestenec potrebuje za delovanje sedem svetilk, te pa odlično osvetljujejo prostor. Ima tudi čudovite kristalne kroglice, ki prosto padajo in dajejo pridih elegance v vašem prostoru.

Poleg čudovitih lestencev imamo v spletni trgovini na voljo tudi druge vrste svetil. Mednje sodijo retro stropna svetila, na voljo v različnih modernih barvah. Primerna so za vse ljubitelje retro sloga, ki želijo v svoj prostor vnesti pridih drugačnosti in edinstvenosti. Na voljo so tudi razne stropne luči z žarometi, ki prostoru dajejo odlično svetlobo. Poleg slednjih najdete tudi luči različnih ekstravagantnih oblik in dizajnov, zato bo vsak izmed vas gotovo našel nekaj primernega zase. Imamo pa tudi svetila za vaše najmlajše, ki bodo popestrila otroško sobo. V kompletu s svetili je v večini vključen tudi montažni material, svetila pa so enostavna za vzdrževanje in čiščenje.

svetila – za vsak okus nekaj

Rdeča retro stropna luč A++Svetila v spletni trgovini nadom.si so na voljo v različnih dizajnih in so primerna za vsak dom. Izdelana so iz visokokakovostnih materialov, poleg svetil pa v kompletu dobite tudi montažni material in potrebne pripomočke. V ponudbi imamo čudovite stropne kristalne lestence, ki delujejo elegantno in prefinjeno, z njimi pa se bo vaš prostor spremenil v osvetljeno sobo elegance. Lestencem se pridružujejo tudi ostale led luči, luči v retro slogu, ki so na voljo v različnih barvah in svetila za otroške sobe.

Stropni kristalni lestenci so na voljo v različnih oblikah, vsi pa imajo kristalne kroglice, ki iz lestenca visijo in mu dajejo videz modernosti, elegance in prefinjenosti. Svetila v ponudbi so enostavna za vzdrževanje, čiščenje in montažo. Za montažo svetil prejmete tudi ustrezna navodila, s pomočjo katerih jih na strop lahko zmontirate tudi sami. Na voljo so tudi univerzalne led svetilke in ostale luči različnih oblik.

CENA svetil

Stropna luč s 4 LED žarometi razred ASvetila v spletni trgovini nadom.si so izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki svetilom dajejo dolgo življenjsko dobo. Svetila v trgovini s primerna tako za montažo na stropu kot tudi kot samostoječa. Na voljo so retro svetila, stropni kristalni lestenci, otroška svetila in druga. Glede na kakovostno izdelavo in materiale, iz katerih so svetila izdelana, so ta izredno nizko cenovna. Ob naročilu svetila vam slednjega dostavimo kar na dom v roku nekaj delovnih dni. Poleg tega vam ob uporabi kupona poštnino plačamo mi. Stranke širom Slovenije so z našimi izdelki zelo zadovoljne in verjamemo, da boste med njimi tudi vi.