Stroji in orodja

Stroji in orodja za delavnico

Vrste strojev in orodij za obrtnika in delavnico, ki jih nudimo

Električni brusilnik, žirafa za brušenje sten nizka cena

Stroji in orodje spletne trgovine nadom.si so zasnovani za vsakega obrtnika in za vsako domačo delavnico. Pestra paleta strojev ki jih ponujamo se lahko pohvali z visoko kakovostjo in materiali, ki dajejo vsem strojem robustnost in dolgo življenjsko dobo. Iz tega naslova stroji predstavljajo odlično investicijo za domačo ali profesionalno delavnico. V kategoriji najdete vse od akumulatorskega vrtalnika, baterijskega vrtalnika, krožne žage, namizne krožne žage, motorna žage, batnega kompresorja, vrtalnika in ostalih orodji, ki bodo olajšali vaše delo.

Eden izmed najbolje prodajalnih produktov znotraj kategorije strojev je akumulatorski vrtalnik, ki zagotavlja natančno kontrolo nad vrtanjem v les, kovino, plastiko in vijačenjem v vse materiale. Za njegovo delovanje so potrebne litijeve baterije, ki zdržijo zelo dolgo, zato vrtalnika ni potrebno polniti pred vsako uporabo. Poleg akumulatorskega vrtalnika prejmete tudi polnilec in kakovostno zasnovan kovček, v katerega boste lahko pospravili vso opremo.

Električni mešalnik barve in malte 1200WVečnamenski stroj je tudi brezkrtačni akumulatorski kotni brusilnik, ki se uporablja za  brušenje vseh površin.  Za svoje delovanje potrebuje Li-ionska baterije, brusilnik pa ima vgrajeno posebno zaščito pred pregrevanjem in obremenitvijo, zato omogoča visoko stopnjo varnosti pri delu.  Ročaj akumulatorskega kotnega brusilnika je izdelan iz nedrseče gume, zato je rokovanje z njim varno.

Koristen pripomoček za vsako delavnico je tudi krožna žaga. 1200 W ročna krožna žaga, ki jo najdete v kategoriji stroji je odlična pomočnica za žaganje lesa, plastike ali drugih materialov. Električna ročna krožna žaga omogoča nastavitev globine reza brez orodja in ima ergonomsko zasnovan ročaj, ki omogoča večji nadzor nad delom ter varnost med rokovanjem z žago.  Krožna žaga vsebuje tudi vodilne tirnice, ki omogočajo dimenzijsko natančne reze, vsebuje pa tudi poseben sistem za odstranjevanje prahu, ki nastane med delom.

Nepogrešljiv element v vsaki delavnici je tudi multifunkcijsko orodje s številnimi dodatki. Slednje vsebuje veliko različnih nastavkov, zato ponuja več funkcij v enem. Orodje omogoča hitro spremembo nastavkov, preprosto uporabo in varno rokovanje. Poleg številnih nastavkov in multifunkcijskega orodja prejmete tudi kakovosten in prostoren kovček, v katerega boste z lahkoto pospravili vsi opremo. Orodje ima vgrajeno tudi LED lučko, s katero lahko dosežete tudi najmanj vidne dele.

V spletni trgovini najdete tudi kakovostne in trpežne batne kompresorje priznanih blagovnih znamk. Batni kompresor Michelin je kompresor, ki ima odličen sesalni pretok in močan motor. Uporaben je za delo v vseh delavnicah, na kmetijah in v industriji.

prednosti orodij za delavnico in strojev

Kompresor na stisnjen zrak 6L 1100W nizka cenaStroji v spletni trgovini nadom.si se ponašajo z vrhunsko kakovostjo in robustnostjo. Skoraj vsi stroji imajo tudi certifikate varnosti, zato bo rokovanje z njimi popolnoma varno tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Stroji so izdelani izpod rok najbolj priznanih blagovnih znamk, ki so na trgu že vrsto let uveljavljene kot kredibilne in zaupanja vredne blagovne znamke.

Poleg samih strojev najdete v kategoriji tudi dodatke in pripomočke za delovanje strojev, kakovostne kovčke, ročne vozičke in polnilce za delovanje strojev. Najdete tudi kakovostna in stabilna stojala za motor, umivalnik za delavnico, vozičke za orodje in ostale vrhunske pripomočke za lažje delo.

Zadovoljni kupci širom Slovenije lahko potrdijo, da so stroji iz spletne trgovine nadom.si eden izmed najbolj koristnih pripomočkov v njihovi delavnici, na vrtu ali doma. Vsi stroji so zasnovani z mislijo na zadovoljstvo kupcev, saj slednjim služijo dolgo let in tako predstavljajo res dobro investicijo za vsakogar, ki si želi olajšati delo.

CENA strojev in orodij za delavnico

Hidravlična stiskalnica / preša z manometromV kategoriji stroji najdete vrhunsko zasnovane akumulatorske vrtalnike, batne kompresorje, krožne žage, motorne žage, multifunkcijsko orodje in še mnoge druge. Poleg strojev najdete tudi razne pripomočke, kot so vozički za delavnico, vozički za vrt, akumulatorski polnilci, baterije in ostali. Glede na visoko kakovost strojev in orodja so cene v spletni trgovini nadom.si dostopne vsakomur. Nizke cene, visoka kakovost in zadovoljstvo uporabnikov so lastnosti, s katerimi se lahko pohvali naša spletna trgovina. V kolikor stroj ali orodje naročite v naslednji uri, vam ob uporabi promocijskega kupona plačamo poštnino.