PISarniški stoli

PREDNOSTI NAŠIH Pisarniških stolov

Udoben gaming, pisarniški stolZa vse tiste, ki večino svojega časa preživite prek ekranom in vaše delo poteka za pisalno mizo, so naši pisarniški stoli odličen pripomoček. Ker so zasnovani tako, da nudijo maksimalno udobje med delom, je njihova glavna naloga, da skrbijo za vašo ravno držo in vam pomagajo pri pravilnem sedenju ter posledično razbremenijo vašo hrbtenico. Znotraj kategorije oprema za pisarne – pisarniški stoli najdete ergonomske stole, ki imajo vrtljiv sedež, izdelani pa so iz visokokakovostnih materialov, kar jim daje dolgo življenjsko dobo. Pisarniški stoli imajo možnost nastavitve višine in položaja sedeža, zato so primerni za vsakogar. Poleg udobnosti, so pisarniški stoli tudi estetsko zasnovani, saj so izdelani iz trpežnega umetnega usnja, ki bo vaši pisarni dodalo pridih modernosti in elegance.

Pisarniški stoli znotraj kategorije so izredno tehnično dovršeni, sestavijo pa se le v nekaj preprostih korakih. Njihova maksimalna nosilnost je celo do 120 kg, zato so primerni tako za šolarje, kot tudi za študente ali odrasle. Pisarniški stoli so nežno oblazinjeni in nudijo maksimalno udobje med sedenjem in delom. Z njimi bo vaše delo lažje, saj bodo bolečine v hrbtenici za vas le še preteklost. Stoli nudijo tudi potrebno mobilnost, saj imajo kakovostna kolesca, s katerimi se lahko premikate po pisarni. Poleg tega nudijo možnost nastavljive višine, širine in sedeža. Vse to in še več nudijo pisarniški stoli v kategoriji oprema za pisarne. Pisarniški stoli so primerni tudi za dolgotrajno sedenje, saj so zasnovani z mislijo na udobje in produktivno delo brez bolečin v križu.

pisarniški stoli – primerni za vsako pisarno

Pisarniški stol črne barve nizka cenaPisarniški stoli v kategoriji oprema za pisarne imajo ergonomsko zasnovane linije, ki pomagajo pri lažjemu večurnemu sedenju in delu. Tako vam bodo prihranili bolečine v križu ter vas med delom prisilili k pravilni drži. Stoli so primerni za vsakogar, ki veliko dela za pisalno mizo. So odličen pripomoček tudi za študente in šolarje.

V spletni trgovini nadom.si sta na voljo dve vrsti pisarniških stolov. Prvi je izdelan iz umetnega usnja in daje pridih modernosti ter elegance. Na voljo je v klasični črni barvi. Druga vrsta stolov je atraktivna in vrtljiva, izdelana iz mehke in udobne pene, na voljo pa je v različnih živih barvah.  Vsem stolom je skupno to, da imajo ergonomsko zasnovane linije in nudijo maksimalno udobje med delom ali študijem. Poleg tega so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki pisarniškim stolom dajejo dolgo življenjsko dobo.

CENA pisarniških stolov

Ergonomski-gaming-stol---nastavljiv-nizka-cenaV kategoriji oprema za pisarne – pisarniški stoli najdete kakovostne pisarniške stole, ki so ergonomsko zasnovani. Glede na njihovo kakovost in materiale iz katerih so stoli izdelani, so ti v naši spletni trgovini nadom.si na voljo po izredno nizkih cenah. Ker verjamemo, da boste z nakupom več kot zadovoljni, vam v primeru, da slednjega opravite v naslednji uri, poštnino častimo mi. V kolikor s pisarniškim stolom ne boste zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni pošljete nazaj.