Yoga in Fitnes Pripomočki

YOGA IN FITNES pripomočki

PREDNOSTI NAŠIH PRODUKTOV ZA YOGO ter fitnes pripomočkov

Prenosna Blazina za jogo nizka cena, rozaZdravo telo je predpogoj za zdrav duh. V sodobnem času se velikokrat srečujemo s pomanjkanjem časa za vsakodnevni trening. Morda bi vam motivacija za trening narastla, v kolikor bi imeli možnost trenirati kar v domači dnevni sobi s pomočjo multi funkcionalnih fitnes naprav ki poleg tega, da so učinkovite, ne zavzamejo veliko prostora. V kategoriji fitnes oprema – yoga in fitnes pripomočkinudimo vse od fitnes naprave za krepitev hrbtnih in trebušnih mišic, do step pručke, letvenika za telovadnico, naprave za cardio, naprave za krepitev stegenskih mišic in drugih. Poleg naprav ponujamo tudi blazine za varno in učinkovito izvajanje joge.

Prednost naprav znotraj kategorije yoga in fitnes pripomočkije v tem, da nudijo možnost izvajanja več različnih vaj in vaj za več različnih sklopov mišic. Naprave so izdelane iz visokokakovostnih materialov in so primerne tako za začetniku kot tudi za profesionalce. Njihova prednost je tudi v tem, da ne zavzamejo veliko prostora, zato jih z lahkoto uporabljate v domačem okolju. Vse naprave so zasnovane tako, da je njihova montaža izredno enostavna in tudi čistijo se z lahkoto. V kategoriji yoga in fitnes pripomočki so večinoma fitnes pripomočki, primernejši za oblikovanje telesa nežnejšega spola, naprave pa so zasnovane tudi za izvajanje vaj joge, krepitve zadnjic, nog in trebuha.

Izdelki za yogo in kardio – kaj ponujamo

Naprave za izvajanje yoge so predvsem udobne blazine, ki jih najdete znotraj naše kategorije. Prenosna debela blazina je tista, s pomočjo katere bo vaš trening joge učinkovit in udoben. Blazina je na voljo v različnih barvah, debelina blazine pa je 5 cm, kar nudi maksimalno udobje med treningom. Blazina vsebuje tudi ježka, zato jo po uporabi z lahkoto pospravite in vam tako ne bo zavzela veliko prostora. Ima tudi dva trakova za lažje prenašanje, na voljo pa je v različnih velikostih. Blazina ima polnilo iz pene visoke gostote, pokrita pa je s trpežnim umetnim usnjem, zato ima dolgo življenjsko dobo in je enostavna za čiščenje in vzdrževanje.

Poleg blazine za jogo se v kategoriji nahajata tudi napravi za cardio in naprava za vadbo stegenskih mišic, ki sta v kombinaciji odličen pripomoček za oblikovanje telesa. Prednost naše naprave za cardio je v tem, da vsebuje tudi zaslon za spremljanje porabe kalorij in ostalih kazalnikov, njena maksimalna nosilnost pa je kar do 100 kg kar pomeni, da je primerna za vsakogar, ki želi izgubiti odvečne kilograme. V kolikor se odločite za nakup naprave za krepitev stegenskih mišic, dobite poleg naprave tudi ročne uteži, za še učinkovitejši trening. Poleg stegenskih mišic lahko s to napravo krepite tudi svojo zadnjico, s pomočjo uteži pa naredite dodaten trening tudi za vaše roke. Vse naprave se torej lahko uporabljajo za različne tipe vaj.

CENA fitnes naprav za yogo in fitnes pripomočkov

Letvenik za telovadnico in dom nizka cenaV kategoriji fitnes naprave – fitnes naprave za yogo in fitnes pripomočkov se skrivajo naprave, ki nudijo učinkovit trening kar doma, slednje pa so visokokakovostne in cenovno ugodne. Nakup svoje nove fitnes naprave lahko opravite kar od doma, slednjo pa vam v najkrajšem možnem času pošljemo na domači naslov. Če ob nakupu uporabite kupon, vam poštnino plačamo mi. Če z napravo niste zadovoljni, jo lahko v roku 14 dni od nakupa pošljete nazaj.