Pisalne mize

Št. prikazanih rezultatov: 1

PISALNE MIZE in Pisarniške mize

PREDNOSTI NAŠIH PISALNIH pisarniških MIZ

Pisalna miza s stolom in predali cenaČe bi si radi doma ali v svojem delovnem okolju urediti prostor, ki bo nudil maksimalno produktivnost med vašim delom, so pisalne mize v kategoriji oprema za pisarne – pisalne mize odličen pripomoček za vas. Mize so zasnovane na različne načine in imajo različno velike delovne površine ter dodatke, ki omogočajo lažje in produktivnejše delo. Skoraj vse pisalne mize ponujajo možnost nastavljive višine, kar jim daje dodaten plus pred konkurenco. V kategoriji najdete tudi računalniške mize kotne oblike, ki ponujajo ogromno prostora za vse delovne pripomočke. Prednost miz je tudi v tem, da so izdelane iz visokokakovostnega lesa, njihovo čiščenje in vzdrževanje pa je enostavno. Poleg klasičnih miz ponujamo tudi tematske mize, ki so prilagojene posebej za delo arhitektov, gradbenih načrtovalcev in drugih tehničnih poklicev.

Funkcionalna lesena pisalna miza s predaliVečina pisalnih miz v kategoriji vsebuje tudi prostorne predale, v katere lahko pospravite vse svoje pripomočke za delo. Les, iz katerega so mize izdelane je premazan s kakovostnim premazom, zato so mize popolnoma odporne na praske. Nekatere mize v kompletu pridejo tudi s stolom, ki je mehko oblazinjen in udoben za sedenje na njem tudi po več ur. Ponujamo tudi leseno stojalo za prenosnik, ki vam bo omogočil udobno delo na vašem prenosniku kar z domačega kavča. Leseno stojalo za prenosnik je izdelano iz kakovostnega bambusa, ponuja pa različne možnosti nastavitev višine. Pisalne mize znotraj kategorije so na voljo v različnih barvah lesa in v različnih slogih, zato boste gotovo našli primerno za svoj okus.

pisalne mize – primerne za vsako pisarno

Računalniška miza novoPisalne mize v kategoriji oprema za pisarne so izdelane iz kakovostnega lesa ali kovine in imajo dolgo življenjsko dobo. Namenjene so tako domačim pisarnam kot tudi pisarnam na delovnem mestu. Skoraj vsaka pisalna miza ima tudi možnost nastavljive višine, zato je primerna tudi za šolarje.

Pisalne mize s stolom imajo poleg predalnikov še dodaten prostor pod mizo, kamor lahko odlagate svoje pripomočke, tako pa bo vaša miza vedno čista in organizirana. Mize so zasnovane za lažje in učinkovitejše delo, na voljo pa so v različnih dimenzijah. Nekatere izmed miz imajo celo dve delovni površini kar pomeni, da lahko imate na eni računalnike, na drugi pa lažje in nemoteno delate. Kategorija oprema za pisarne nudi kakovostne pisalne mize za vse okuse, za vse starosti in za delo vseh vrst poklicev.

CENA pisalnih miz

Računalniška miza poceniV kategoriji oprema za pisarne – pisalne mize najdete vse vrste pisalnih miz. Te so zasnovane tako za šolarje kot tudi za zaposlene in študente. Glede na kakovostne materiale z katerih so mize izdelane, slednje lahko kupite po zelo nizkih cenah. Poleg tega vsaka pisalna miza vsebuje tudi dodatke kot so predalniki, prostor za tipkovnico in drugi, da bo vaše delo še bolj organizirano in učinkovito. V kolikor s pisalno mizo ne boste zadovoljni, slednjo lahko v roku 14 dni vrnete in povrnili vam bomo vaš denar. Z uporabo kupona lahko prejmete tudi brezplačno poštnino, vašo pisalno mizo pa vam bomo na dom poslali v najkrajšem možnem času.