Showing all 14 results

Profesionalna multifunkcijska fitnes naprava za vse mišične skupine nizka cenaMultifunkcijska fitnes naprava

Multifunkcijska fitnes naprava je idealna fitnes naprava za trening celega telesa. Na multifunkcijski fitnes napravi lahko izvajata veja za hrbet, vaje za križ, trenirate lahko prsne mišice ali izvajate vaje za roke in noge ter rame. Multifunkcijska fitnes naprava je praviloma robustne jeklene konstrukcije, je zelo stabilna ter je primerna tako za profesionalce kot fitnes začetnike. Večnamenska fitnes naprava vam zagotavlja izvajanje enakih, pravilnih gibov ter hiter napredek pri izgradnji vrhunske fitnes forme. Poleg večnamenske fitnes naprava prejmete veliko opreme, različne palice ter trakove. Za natančen opis fitnes opreme poglejte opise posameznih multifunkcijskih fitnes naprav. Praviloma z multifunkcijsko fitnes naprava prejmete tudi utežne bloke, zato lahko s treningom pričnete takoj. Fitnes napravo obdaja debela udobna pena, ki je prekrita z kakovostnim umetnim usnjem, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Multifunkcijska fitnes naprava je primerne za profesionalne fitnes studie, za telovadnice in za domačo uporabo.

Multifunkcijska fitnes naprava z utežmi 60kg fitnes opremaPrednosti večnamenske fitnes naprave

Prednost multifunkcijske naprave je, da zaradi nadzorovanih gibov težje pride do poškodb, zato je naprava primerna za začetnike ali profesionalne športnike in starejše. Druga prednost večnamenske fitnes naprave je, da lahko z njimi koncentrirano trenirate različne mišične skupine, ker je večnamenska fitnes naprava fiksna, boste vedno izvajali iste vaje in trenirali fokusno mišico. Tretja prednost multifunkcijske naprave je, da boste zaradi fiksnih gibov, vaje izvajali pravilno. Vse to vam bo omogočilo hiter napredek pri izgradnji vašega idealnega telesa ter intenzivne, pravilne treninge.

Multifunkcijska fitnes naprava z utežmi 60kgCena multifunkcijske fitnes naprave

Cena multifunkcijske fitnes naprave se giblje od sto pa do nekaj sto evrov. Cena večnamenske fitnes naprave zavisi od konstrukcije fitnes naprave, število dodatkov, ki jih prejmete z večnamensko fitnes napravo ter od števila utežnih blokov, ki jih prejmete. Cena je odvisna tudi od kompleksnosti večnamenske fitnes naprave ter števila komponent na njej.

Multifunkcijska fitnes bench naprava z utežmi cena

Dostava večnamenske fitnes naprave na vaš dom

Zaradi svoje teže in dolžine, multifunkcijsko fitnes napravo težje prevažamo in prenašamo, praviloma je za prevoz potreben kombi tudi, če je naprava razstavljena. Ker se zavedamo sitnosti, ki bi jih imeli s prevozom multifunkcijske naprave, vam je dostavimo na vaš dom po ugodni ceni ali brezplačno, v kolikor izkoristite kupon za brezplačno dostavo, ki ga najdete v opisu izdelka ali ga dobite v vaš e-nabiralnik, v kolikor se prijavite na naše e-novice.

Fitnes kletka Power Cage

Klop za križ, fitnes kletka, fitnes naprava za trening meč in ostala fitnes oprema

Poleg večnamenskih fitnes naprav nudimo tudi druge specializirane naprave kot so vadbena klop za križ, fitnes kletka, fitnes naprava za trening meč, fitnes naprava za trening nog ter preacher bench – upogibno klop za trening bicepsa ali napravo za izvajanje baj za hrbtne mišice in dvigovanje telesa.