Oprema za pse

Showing all 5 results

Oprema za pse

PREDNOSTI NAŠe opreme za pse

Torba za transport psa iz blagaImate doma psa, ki je za vas enakopraven družinskemu članu? Če je odgovor na vprašanje pritrdilen, potem mu gotovo želite zagotoviti udobje in prijetno bivanje z vami, kot s svojim lastnikom. Znotraj spletne trgovine nadom.si pod kategorijo oprema za živali – oprema za pse najdete vse, kar bo vašemu najboljšemu prijatelju omogočilo čudovito bivanje z vami in v domačem okolju. Produkti, ki jih spletna trgovina ponuja so zasnovani z mislijo na vaše pse in na njihov dobrobit. Visokokakovostni materiali iz katerih so produkti izdelani, slednjim dajejo dolgo življenjsko dobo, trpežnost in udobnost uporabe. V kategoriji boste za svoje ljubljenčke lahko izbrali kakovostne vozičke, torbe za transport in prostorne kletke.

Kletke za prevoz psa so izdelane iz kakovostnih materialov, na voljo pa so v različnih velikostih kar pomeni, da bo vsak lastnik našel tisto, ki bo za njegovega ljubljenčka najbolj primerna. Prednost naših kletk za pse je v tem, da je notranja stran boksa izdelana iz plastike kar pomeni, da jo boste z lahkoto očistili. Ponujamo tudi torbe za transport psa. Tudi te so na voljo v različnih velikostih in so tako primerne za vse pasme. Okvir torb (ki so na voljo v različnih barvah) je izdelan iz trpežnega in stabilnega jeklenega okvirja, podloga pa je iz umetne ovčje kože. Torbe za pse, ki jih najdete pod kategorijo oprema za živali nudijo vašim najboljšim prijateljem maksimalno udobje med potjo. Praktičnost naših torb za transport psa se kaže tudi v tem, da jih je možno zložiti in pospraviti tedaj ko jih ne potrebujete in tako prihraniti na prostoru. Produkti, ki jih ponujamo so tudi vozički za pse, ki jih lahko uporabljate tedaj, ko se vaš pes ne more prosto sprehajati po pločniku ali parku.

Izdelki za pse – za vsako pasmo nekaj

Kakovosten boks za prevoz psaProdukti znotraj kategorije oprema za živali- oprema za pse so zasnovani z mislijo na dobrobit vaših hišnih ljubljenčkov. Paleta produktov različnih velikosti in barv omogoča, da ne glede na pasmo vašega psa najdete nekaj primernega zanj.

Različni dizajni in velikost produktov omogočajo, da vsak najde nekaj za svoj okus. Vaš pes bo tako naravnost navdušen nad svojo novo transportno torbo, vozičkom ali kletko, saj so izdelki iz prijetnih materialov, ki nudijo maksimalno udobje za vašega najboljšega prijatelja. Spletna trgovina nadom.si ponuja kakovost, trpežnost in funkcionalnost vse na enem mestu.

CENA opreme za pse

Voziček za psa, kužka - modre barve cenaV kategoriji oprema za živali – oprema za pse najdete kakovostne torbe, vozičke in kletke za transport vaših psov po izredno nizkih cenah. Glede na prvovrstne materiale, iz katerih so produkti opreme za pse izdelani, so cene, ki jih spletne trgovina ponuja najnižje na trgu ta hip. Poleg nizkih cen vam izdelek v najkrajšem možnem času dostavimo direktno na dom. Z uporabo kupona vam naša ekipa krije stroške poštnine. Ker verjamemo, da boste z naročenim izdelkom zadovoljni, slednjega lahko v roku 14 dni od nakupa vrnete in povrnili vam bomo vaš denar.  Naši izdelki že leta razveseljujejo zadovoljne uporabnike širom Slovenije in želimo, da jih preizkusite tudi vi in tako postanete eden izmed njih.