Barski stoli

Barski stoli

Prednosti barskih stolov

Barski stol novoImate svoj bar ali si v domačem okolju želite preurediti prostor za bar? Potem so naši barski stoli odličen pripomoček za vas. Njihova glavna prednost je v tem, da so ergonomsko zasnovani in nudijo maksimalno udobje med sedenjem, poleg tega pa so na voljo v široki paleti živih barv, ki bodo popestrile vsak prostor. Barski stoli v spletni trgovini nadom.si nudijo možnost nastavljive višine, zato so primerni za vsakogar, tudi za mlajše. Barski stoli imajo stabilno in trpežno konstrukcijo, izdelani pa so iz kakovostnih materialov. Poleg tega so barski stoli lahki za prenašanje, a vseeno nudijo maksimalno varnost med sedenjem. Sedež stola je enostaven za čiščenje, kar pomeni, da ga z lahkoto očistite, v kolikor se stol polije ali umaže.

Barski stol v različnih barvahBarski stoli so na voljo v različnih modernih barvah, primerni pa so za razne lokale, zabave v dvoranah ali dom. Stoli imajo mehko oblazinjene sedeže, naslonjalo stola pa omogoča udobno sedenje na njem. Sedeži stolov so izdelani iz kakovostne prevleke, konstrukcija pa je iz stabilnega jeklenega okvirja. Prednost barskih stolov je tudi v tem, da imajo vrtljiv sedež in se okrog svoje osi lahko obrnejo kar za 360 stopinj. Material, iz katerega je izdelan sedež stola je kakovostno umetno usnje, ki ohranja lep videz dolgo let in ne poka kljub dolgoletni uporabi. Barski stoli vsebujejo tudi ročko za spuščanje, saj imajo nastavljivo višino.

barski stoli – v vseh modernih barvah

Barski stol poceniBarski stoli, ki jih ponujamo v spletni trgovini nadom.si imajo udobne in ergonomsko zasnovane sedeže. Sedeži so izdelani iz kakovostnega umetnega usnja, ki ohranja svojo barvo in obliko dolgo let, usnje pa po letih uporabe barskega stola ne poka. Na voljo so v številnih modernih živih barvah, zato bodo barski stoli popestrili vsak prostor.

Barski stoli imajo možnost nastavljive višine, jekleni del stola pa omogoča stabilno in robustno konstrukcijo ter nudi maksimalno varnost med sedenjem. V spletni trgovini so na voljo tako leseni barski stoli kot tudi kovinski barski stoli, vsem je pa skupna dolga življenjska doba, maksimalno udobje med sedenjem in ergonomsko zasnovani sedeži. Barski stoli imajo vrtljiv sedež in se lahko zavrtijo okrog svoje osi kar za 360 stopinj.

CENA barskih stolov

Barski stol v različnih barvah cenaV kategoriji barski stoli nudimo barske stole, izdelane iz različnih materialov. Tako lahko izbirate med lesenimi barskimi stoli ali kovinskimi barskimi stoli. Glede na to, da so sedeži stolov izdelani iz visokokakovostnega umetnega usnja, konstrukcija stola pa stabilna, je cena barskih stolov izredno nizka. Ti omogočajo maksimalno udobje med sedenjem, primerni pa so tako za domačo uporabo kot tudi za lokale. V kolikor se za nakup stola odločite v roku ene ure, vam poštnino zanje častimo mi. Če z barskim stolom ne boste zadovoljni, slednjega lahko vrnete v roku 14 dni od nakupa.