Kdo smo?

Smo spletna trgovina, ki vam želi ponuditi širok nabor izdelkov za vaš dom, vaše otroke, hišne ljubljenčke in tudi za vas same. Delamo z različnimi svetovnimi znamkami ter proizvajalci ter vam ponujamo kakovostne in cenovno dostopne izdelke, ki vam jih lahko tudi brezplačno dostavimo nadom.si

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je najti najbolj privlačne, zabavne in kreativne izdelke za vas, vašo družino in prijatelje. Izdelki, ki jih prodajamo, so za vaš dom in za prosti čas. Za nas je “zabava” zdravilna dejavnost za človeško telo in duševno moč. Ko se boste zabavali s svojo družino in prijatelji, boste postali motivirani in usposobljeni tudi na drugih področjih vašega življenja. Zabavajte se in uživajte v naših izdelkih!

  • Možnost brezplačna dostave
  • Kakovostni izdelki
  • Svetovne znamke
  • Hitra dostava v ca. 2-4 delovnih dneh
  • Enostavno spletno naročilo
  • Zaščitena in kriptirana plačila s strani PayPala
  • Širok nabor izdelkov
  • Nizke konkurenčne cene ter dostava do vrat
Naše vrednote

Naše poslanstvo je zagotoviti, da lahko kupci dostopajo do zanimivih izdelkov po nizki ceni, tako da jim ponudimo ogromno paleto vseh vrst izdelkov z nizkimi cenami. Zavzemamo se, da smo obdani s pozitivnimi ljudmi, saj le tako lahko ponudimo našim strankam najboljšo izkušnjo, hkrati pa ne smemo pozabiti nase ter strmeti k osebnostni rasti. Vedno se premikamo naprej, nikoli nazaj.

Ustvariti odlično uporabniško izkušnjo
To je ključnega pomena za naše poslovanje. Storitev in izkušnje, ki jih ponujamo, morajo navdušiti in zadovoljiti kupce. Naša stranka je naš partner.
Osebnostna rast
Želimo, da vsi v naši ekipi nenehno delajo na svojem osebnem razvoju ter si postavljajo tako osebne kot poslovne cilje.
Ena ekipa
Čeprav imamo vsi različne delovne vloge, smo vsi enako pomembni. Vedno se moramo vesti drug do drugega tako, kot želimo, da se drugi vedejo do nas.. Vsi delamo kot ena ekipa, da bi dosegli uspeh.
Zabavajmo se
Večino svojega budnega življenja preživimo skupaj 🙂 zato se imejmo lepo. Tako bomo osebnostno rastli in podjetje bo raslo z nami.
Prava ekipa za vas
Uživamo ob tem kar delamo