Vrt in okolica

Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov
1 2

VRT IN OKOLICA

PRENOSTI IZDELKOV ZA VRT IN UREJANJE OKOLICE

Ročni voziček s štirimi kolesi za vrt cenaRadi svoje popoldneve preživljate na domačem vrtu? Radi skrbite za svoj vrt in okolico vašega doma? Potem so izdelki znotraj kategorije vrt in okolica kot nalašč za vas. V kategoriji najdete vse pripomočke za lažje in učinkovitejše urejanje vašega vrta in okolice, pripomočke za zabavno ali produktivno preživljanje prostega časa in druge. V kategoriji vrt in okolica najdete čudovite sete vrtnih stolov in miz, ki bodo popestrili vašo teraso, najdete kakovostne žare za preživljanje poletnim dni s svojimi prijatelji, ročne vozičke za lažje prenašanje pripomočkov za urejanje vrta, najdejo pa se tudi gugalnice za vaše otroke.

Set mize in klopi za piknikeZnotraj kategorije se skrivajo seti stolov in mize v različnih slogih in prepričani smo, da bo vsak kupec našel tistega, ki se bo najbolje ujemal z njegovo okolico. Poleg tega najdete tudi kakovostne in robustne vrtne vozičke, ki bodo olajšali prenašanje pripomočkov za urejanje vrta doma ali v vrtnih centrih. Vrtni vozički so izdelani iz kakovostnega materiala, prenesejo pa lahko kar do 350 kg teže. Poleg tega so tudi odporni na vse vremenske razmere.  Za domače zabave na prostem v slabem vremenu ponujamo tudi kakovostne vrtne paviljone, primerne za večje število ljudi. Za tiste, ki pa radi uživate na popoldanskem soncu na domači terasi, v kategoriji najdete udobno visečo mrežo za sedenje. Prodajni hit so znotraj kategorije gotovo žari, ki delujejo na plin, imajo pa kar štiri glavne gorilnike in so tako odličen pripomoček za piknike na prostem.

Izdelki za vrt in okolico – kaj ponujamo

Komplet kakovostnih vrtnih stolovV prvi vrsti ponujamo produkte, ki vam bodo pomagali pri delu na domačem vrtu ali pa bodo vaš novi pripomoček za zabavo v domačem okolju. Najbolj iskani izmed produktov so plinski žari, s pomočjo katerih boste svojim prijateljem dostavili okusne in vrhunsko pečene jedi. Slednji bodo namreč vaš najboljši prijatelj pri pripravi zabav na domačem vrtu, s pomočjo štirih glavnih in enega stranskega kuhalnika pa boste lahko hkrati pripravljali več vrst različnih jedi. Poleg plinskih žarov boste v kategoriji vrt in okolica našli tudi izdelke za preživljanje prostega časa na prostem v slabem vremena. Mednje sodijo vodoodporen vrtni paviljon, vrtni senčniki in zložljiv vrtni paviljon. Z njimi boste lahko prirejali zabave na vrtu tudi v primeru dežja, saj so slednji izdelani iz materialov, ki so odporni na vse vremenske razmere.

V kategoriji najdete tudi produkte, ki so namenjeni vašim najmlajšim. Mednje sodi tudi plastični otroški gugalnik, ki bo popestril otroške in razigrane dni vaših otrok v domačem okolju. Primeren je za otroke vseh starosti tudi za najmlajše, saj vsebuje varnostno prečko, ki vašega otroka na gugalnici drži z obeh strani.

Plinski-zar-s-stirimi-glavnimi-gorilniki-in-enim-stranskim-za-vrhunsko-pekoCENA opreme za vrt in okolico

V kategoriji vrt in okolica se skrivajo visokokakovostni produkti, izdelani iz prvovrstnih materialov, ki bodo služili kot odličen pripomoček za delo in zabavo v domači okolici. Cene izdelkov so v primerjavi s kakovostjo nizke, z uporabo kupona pri nakupu pa prejmete brezplačno poštnino. Verjamemo, da vam bodo produkti znotraj kategorije vrt in okolica polepšali in olajšali delo v domačem okolju, v kolikor pa z njimi ne boste zadovoljni, slednje lahko v roku 14 dni vrnete.