Igrače za otroke

Prikazovanje 1–12 od 20 rezultatov
1 2

IGRAČE ZA OTROKE

Igrače za otroški razvoj

Orodjarski komplet z dodatki za otrokeČe želite svojemu malčku podariti kakovostno in kreativno igro, ki bo vključevala tudi zgodnje učenje, so naše igrače za otroke primerne za vas. V kategoriji igrače za otroke najdete vse od lego kock, hiške za punce, plišastih medvedkov in ostalih igrač, ki bodo spodbujale kreativno in učenje vašega otroka. Glavna prednost igrač spletne trgovine nadom.si je v tem, da so izdelane iz kakovostnih materialov in so zasnovane tako, da nudijo popolnoma varno igro vašega malčka. Poleg tega jih je enostavno očistiti, zato vas za higieničnost igrač ni potrebno skrbeti.

Otroški mikrofon z raznimi dodatki cenaV kategoriji najdete blazino sestavljanko, ki služi kot odlična podloga za igranje, hkrati pa je tudi igrača za sestavljanje črk in številk. Blazina sestavljanka je odlična za zgodnje učenje abecede in številk vaših malčkov. Poleg blazine je v kategoriji tudi hiška za punčke, z več prostori in dodatki, ki bo naravnost navdušila vašo princesko. Za vse mlade kuharske navdušence se v kategoriji skriva tudi otroška kuhinja iz lesa, namenjena kreativnemu razmišljanju in zgodnjemu učenju kuharije ter spodbujanju ljubezni do nje. Na voljo so tudi različni otroški šotori, v lepih in toplih barvah, v katerih bodo lahko vaši malčki uživali v popoldanskem počitku ali pa se bodo v njih igrali. Eden izmed najbolj prodajanih produktov v kategoriji so gotovo zložljive otroške posteljice za potovanja, ki vsebujejo veliko dodatkov in predstavljajo več funkcionalen produkt v enem.

igrače za otroke – razvijanje kreativnost in zgodnje učenje

Šolska klop za otroke z magnetno tablo cenaIgrače za otroke v spletni trgovini nadom.si so zasnovane tako, da spodbujajo kreativnost, domišljijo in zgodnje učenje vašega otroka. Izdelane so iz kakovostnih in koži prijaznih materialov, večina igrač pa je tudi pralnih. Poleg zgoraj omenjenih imamo na voljo tudi čudovite plišaste medvedke v različnih velikostih, ki so odlično darilo za vsakogar, ki ga imate radi.

Poleg medvedkov ponujamo tudi opremo, ki bo olajšala delo staršev. Med tovrstno opremo sodi pregrada za stopnice, ki bo omogočila varno gibanje vašega malčka, vi pa se boste lahko brez skrbi sprostili pred skrbmi za nevarnost. Imamo tudi kakovostne previjalne komode, ki služijo kot odličen organizacijski pripomoček za vse stvari in lažje previjanje vašega dojenčka. Komode so izdelane iz kakovostnega lesa, odpornega na praske in so enostavne za montažo in vzdrževanje.

CENA igrač za otroke

LEGO set FIREFIGHTERS ugodnoV kategoriji igrače za otroke najdete tako igrače za vaše malčke kot tudi opremo za starše z malimi otroki. Tu se skrivajo čudoviti otroški šotori za igro in počitek, hiške za punčke, lego kocke, komode za previjanje, blazine za igranje, otroške kuhinje in še mnogo drugih igrač, ki spodbujajo zgodnje učenje otrok in kreativno razmišljanje. Glede na kakovost igrač za otroke, so cene zanje nizke, v primeru uporabe kupona pa vam spletna trgovina nadom.si časti tudi poštnino. Verjamemo, da bo vaš malček naravnost navdušen nad svojo novo igračo.